Segmen " I'm KING Of Followers "

By Naimi Amiesya - 09:35



こんにちは, 안녕하세요 , Assalamualaikum.

Segmen ini dilancarkan oleh AtinVIP sendiri . Dimaklumkan bahawasanya segmen ini sudah pun bermula pada 1 Julai dan berakhir pada 31 Julai 2013 . Tujuan AtinVIP melancarkan segmen ini, bagi memudahkan kita semua beramah mesra bersama blogger-blogger lain yang mungkin kita tidak kenali tetapi ingin membaca kisah/diary kehidupan mereka.

Segmen ini juga dibuat kerana ingin melihat sejauh mana kerajinan kita untuk melawat/blogwalking blogger-blogger lain . Oleh kerana itu , AtinVIP akan menaikkan pangkat anda sebagai " I'm KING Of Followers " kerana anda telah melaksanakan kewajipan anda sebagai blogger.

Jika itu yang anda mahukan menjadi 'KING of follower' . Jom sertai segmen yang AtinVIP lancarkan.


Syarat-syaratnya :

1. Warganegara Malaysia.
2. Wajib follow blog AtinVIP , Atiqah , Intan. dan LIKE fanpage di bawah ini :
3. Buat entry bertajuk Segmen " I'm KING Of Followers " .
4. Copy coding entry yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry.
5. Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan komen entry ini.


Pemilihan pemenang dan jenis hadiah:

1. Melihat jumlah follow blogwalking comment yang paling tertinggi akan memenangi topup RM20
2. Pemenang tempat ke-2 dan 3 akan menangi topup RM10.
3. Manakala tempat ke-4 dan 5 akan menangi topup RM5.
4. 2 pemenang saguhati akan dapat header percuma.
5. 8 pemenang saguhati akan dapat cursor percuma.
6. 5 pemenang saguhati , blognya akan direview.

*Jumlah kesemua pendapatan adalah 20. AtinVIP ingin mencari seramai 20 pemenang bertuah.

#___# Takkan tengok je? Jomlah Join!!!

  • Share:

You Might Also Like

21 comments

  1. http://iqwa-niera.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan..selamat bersegmen

    http://umikasum.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    follower ke 73

    ReplyDelete
  3. hye..membalas kunjungan ..done follow ..
    good luck

    ReplyDelete
  4. segmen sm..singgah n follow..

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  5. bw sini http://yayaomeyy.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  6. Maaf Atin terlambat. Ada teknikal terganggu huhu

    Terima kasih sebab sudi join :D
    Sudi2 lah blogwalking

    --> Senarai Peserta" I'm KING Of Followers "

    Atin ingin mencari Jumlah blogwalking yang paling banyak :D
    Mungkin awak? hihi.
    Selamat berjuang XD

    ReplyDelete
  7. anneyong ! visit me here too

    http://adla-zainal.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    feel free to follow my blog
    btw, done follow you

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum .

    Hye 

    Join segmen yang sama :D

    Gud luck ~!

    Dah follow .

    Do visit me back

    http://cadburyhana94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  9. hai.. hai.. i'm candidates 2 ..
    http://darlieyana.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html
    jom blogwalking ..:)

    ReplyDelete
  10. membalas kunjugan , done follow goodluck dear .

    ReplyDelete
  11. Datang membalas kunjungan ^^
    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html
    Follow sini jugak ^^

    ReplyDelete
  12. Dari GA yang sama : ) Done follow u.
    http://akudreamgirl.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Saya dari segmen yang sama. Done follow you.

    Visit me back : http://pwincesstowy.blogspot.com/2013/07/segmen-im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  14. hi... princess datng bw.. http://princessnuruld.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete
  15. Follow here, follow me back. :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum :D . Saya datang dari segmen yang sama :) Follow sini XD

    http://chocollyheart.blogspot.com/2013/07/im-king-of-followers.html

    ReplyDelete

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.