Blogskin : Daesung

By Naimi Amiesya - 09:18

Hye guys ! :3 ..
huhuhuhu .. terlebih happy plak .. nak tahu tak kenapa Nai happy semacam je ? Haaa.. meh sini Nai nak kasi tahu sama lu orang .. erk ? .. hehe .. Kali ni skin yang ke tujuh Nai telah berjaya mendapat tempat di 'Skins of the day' .. Tak percaya ? Haa .. nah tgk gambo bawah ni ramai-ramai ..


Ha .. nampak tak tu yang dekat Skin of The Day tu ? .. Tulah skinnyoo .. hehehe .. simple je .. ni pun guna basecode orang tapi Nai ade banyak ubah codenya .. hiihhihi .. bagi nampak cun lagi :P .. ok Nai da melalut jauh sangat ni .. Nai cuma nak cakap bagi yang nak download tolong jangan buang credit nnt kene sound mcm Nai kene td .. huhu .. ade ke patut tuan punya basecode tk nmpk creditnyoo .. huhuhu ... Nai tulis panjang-panjang pun bukan ade yang baca pun kan .. haa .. teruskan je la aktiviti korang yg tertangguh tadi tu ..



DOWNLOAD | PREVIEW
Ok . Done . Oh ya .. da download tu jangan lupa kasi tahu sama saya ya :P

  • Share:

You Might Also Like

1 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.