Segmen : Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas

By Naimi Amiesya - 08:07

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join sekali)

Assalamualaikum uolls ! (amboi gediknya hang)
Hehehe .. Korang apa khabar ? Dah lama tak jumpa hampa semua ! Rindunya ! Huhuhu .. Finally ! Nai bebas dari PT3 ! Tapi result taktahu lagi lah .. rasa macam jauh je nak dapat A (mood sedih).. apa pun semoga Nai dapat keputusan yang cemerlang gemilang berbelang apa lang lagi ? hehe .. ok .. back to the topic, tadi on the way pergi blog kawan Nai .. Nai ternampak satu post kat blog kawan Nai pasal ' SEGMEN : JOM TINGKATKAN FOLLOWER sampai puas' bunyi dia macam best je . Nai pun teringin la nk join .. hihi .. apa lagi jom mulakan bagi yang nak join tu sila klik pada gambar diatas .. thank you !


Follower Semasa Join Segmen : 253 follower
Follower Target : 500 follower
Fanpage : Official Nai's
Twitter : @naime_O

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama. Done follow :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  2. singgah!

    http://shiningt-ara.blogspot.com/2014/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama done follow twitter and like fb jangan lupa singgah sini pulak ^^ http://aimanliyanasamat.blogspot.com/2014/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.