Giveaway Cutie Bloggies Blog by AfrinaTarmizi aka Missrainxx

By Naimi Amiesya - 03:04


Click banner ..


Nama Blog : ℵ∆iℳi ∆ℳιєSуα
Warna blog : Grey and white :3
Tema blog : Simple and Kawaii yai yai xD
saya mula berblogging : 2012
saya akan updated bila : ada masa lapang dan bila internet tak jalan cam kura2..

hyep .
Saya perkenalkan diri dulu la .My name Nurnaimi Amiesya .U can call me Nai. Ok Nai pon tak tahu nak cerita apa nih just nak penuh kan syarat je so jom kite merepek nak ? *angguk kepala**angguk kepala* hahaha xD ..ape yang Nai suka tentang blog ialah Nai boleh luahkan perasaan, share good news, bagi tips *bla..bla..bla..* -,- rasa macam cakap seorang diri pula.. nasib baik da tempah satu bilik kat hospital tanjung *start merepek da* he he he .. hmmm .. hmm.. Nai suka makan nasi goreng belacan.. yummy ! Korang suka makan apa ? Blog Nai berusia 1 tahun..mungkin ni je kot Nai nak cakap ..kalau cakap panjang-panjang pun bukannya ada orang nak baca *-* untuk penutup Nai nak nyanyi la ~

"Surely I'm gonna get ya..
You know I'm gonna get ya..
Baby I'll even let you..
Be my chammak chammak challo~"

*hujan ribut taufan* hahaha xP Nai nak review blog ngan topup
Nai tagged .. Zie ngan Maslin

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.