lastday school :')

By Naimi Amiesya - 22:34

hye korang,
dah lama nai tak update something kat dalam bloggg ni kan ? so hari ni Nai nak ambil kesempatan dengan mengucapkan selamat menyambut hari DEEPAVALI dan mengucapkan HAPPY HOLIDAY kat korang :3 ..lepaih ni Nai mesti akan merindui kawan-kawan Nai ..thanks korang kerna sentiasa ada disisi Nai ketika Nai dilambung kesedihan *ceh ayat..haha* ..
selamat tinggal kawanku,
tak mudah aku pergi woo,
bila wajahmu,
sentiasa dihati ini ...
huhuhu *sempat lagi menyanyi tu..haha* .bye korang , yang nak balik kampung tu Nai doakan selamat sampai dan selamat pulang ..( ^_^) hehe .Assalamualaikum

  • Share:

You Might Also Like

1 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.