Blogskin : True Best Friend

By Naimi Amiesya - 06:39



Yeyyy !! Skin blog Nai telah bertukar menjadi baru .. huhuhu .. mana taknya skin yang dulu dah lama tak kemas sampai berhabuk blog gua .. hahaha xD .. ok disebabkan itu Nai rasa lah kan .. skin yang dulu Nai nak bagi orang lain guna pulak :3 ! So sape yang teringin nak guna skin tu ... maih ler download kat sini .. hihihi ~ FREE jek ! hehehe .. tapi ada syaratnya kalau korang download skin nih .. syaratnya mudah je , TOLONG JANGAN UBAH CREDIT !! okey ? senang je kan ? :3


Sape-sape yang tak ingat skin yang hok mana satu tuh .. korang boley ler tekan perkataan PREVIEW tuh :) yang nak download plak , macam biasa ler tekan perkataan DOWNLOAD tuh ;D sekian terima kasih ! hahahaaha ~~ T_T

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.