Ampun !

By Naimi Amiesya - 21:41



Haii ! Tengoklah baby tu, excitednya dia ! XD

First of all, sorry buat yang menyertai giveaway yang dianjurkan NaeZie, still tak tutup lagi giveawaynya. Maaf ! Nak tutup tapi busy dengan sekolah , tahun ni SPM !

Kalau tutup pun nanti korang tertunggu-tunggu hadiahnya, Nae dengan Zie tak sempat nak sent hadiah tu, hehehe. Sorryyy ! Mungkin lepas SPM baru tutup, insyaAllah. Tu je nak bagitau. Huhuhu.

Pape hal, korang boleh contact Nae  dekat twitterask.fm dan Instagram.

Facebook Nae dah jarang on.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.