Goodnight

By Naimi Amiesya - 09:44



Assalamualaikum dan selamat malam guys !

Memalam begini taktau nak buat apa. Tunggu si dia reply. Hmmmm lambatlah jawabnya. Boring-boring ni, tiba-tiba rasa nak meroyan lak. Hape lagi blogginglah jawabnya XP

Aku rasa berat badan aku makin hari makin naik beb. Duduk rumah, tak buat apa, mereput je. Balik-balik main game, tengok insta, whatsapp, tu je lah kerja aku sepanjang 4 bulan lebih ni *facepalm*.

Nak diet memang hmm mimpi je lah. Sekejap je dah putus asa, hahaha. Teringin juga nak tengok badan sendiri slim *cewahhhh*. Ada macam ala model ke idok XD

Ganti puasa pun tak habis lagi. Bila nak ganti je si bulan pula mengambang. Daymmm.

Okay dah pendek je.

Nak tidurrrrr.

Goodnight awak-awak sekalian. Muahhh ciketttt. Gediksss XD

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.