I'm Back Peeps

By Naimi Amiesya - 19:50

Assalamualaikum..

Tak puas lak rasa update sekali je. Dah agak dah, kalau start active blogging balik.. confirm addict XD

Ayooooo, ai bosan woo. Duduk kat rumah tak buat apa, mereput je kerja T^T
Dulu rajin lah berblogging tapi disebabkan Espiyem terpaksalah ai stop.. cause ai 24hrs berblogging :P Kang tak terbaca pula buku en /acah rajin lak/

Rindu nak post something woo.. dengan story kat wattpad-nya baru update semalam :P
Sorry :P

Nak cari kerja, ibu pula macam tak bagi T^T

Daym ! Naiklah berat badan aku yang sememangnya macam badok doh ni XD

Rindu semua orang :)

Asal entry kali ni macam random gila nak mati ? XD

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.