Selamat Hari Guru

By Naimi Amiesya - 03:28


Assalamualaikum wbt

Haa ni aku nak ucapkan SELAMAT HARI GURU buat semua guru-guru yang telah banyak mengorbankan masa mereka untuk mengajar para pelajar. Merekalah yang telah mengisikan "balang ilmu" dari tak ada apa-apa sehinggalah penuh melimpah-limpah.

Kalau dulu aku bersemangat nak datang sekolah semata-mata nak tengok persembahan dari para guru sekarang dah habis sekolah. Tak dapet nak nengok dah. Yalahhh mana taknya, cer kome sekalian bayangkan dari guru disiplin yang strict gila babun *pls ignore my bad words* berubah baik gitu. Siap buat persembahan.. menyanyi tak hingat dunia lah. Memang perghh rindu weyhhhh. 😭

Terima kasihlah ye cikgu sudi ngajor kami yang banyak nyusohkan awok awok semua XD

Korang mesti ada cikgu-cikgu yang korang suka and tak suka en.. 😂


Aku ada sorang cikgu ni memang everytime kelas dia, kitorang tak belajar langsung. Selalunya mesti dia suruh kitorang buat kerja sendiri, jangan bising blablabla. Syok ada cikgu cam gini tapi cikgu oii jangan selalu ngat buat lagu tu. Kami nok belajo gok 😂

Hahahaha. Rindu :'D

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. saya pun dulu ada seorang cikgu mcm tu. tak belajar sangat. hehe bestt wehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah. best dpt cikgu mcm tu. sekepala XD

      Delete
  2. rindu jugak oh dgn cikgu2 sekolah :')

    ReplyDelete

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.