MDS

By Naimi Amiesya - 02:26


Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah harini baru berkesempatan nak update blog 😂
Apa khabar awak-awak sekalian ? Sihat ? Rindu aku tak ? Hahahahah. Actually aku sekarang ni tengah cuti seminggu selepas mengikuti mds di UiTM Seri Iskandar. Sumpah best even tak cukup tidur and makan pun rushing gila nak telan makanan tu sampai tercekik. 😂

Yeahh alhamdulillah juga akak-akak senior baik-baik semua. Diorang sabar je dengan perangai siswa siswi yang memang taktau nak cakap macam mana. Hahhahaha.

Aku taknak cerita banyak tapi ada satu benda yang aku nak luahkan. Hihihihihihihi. Aku tak puas hati betul kat siswa-siswa ni *psstt jangan marah :P Kenapa aku tak puas hati dengan depa ? Haaa meh aku habaq kat korang.

Bayangkan tengah-tengah panas terik matahari memancar tu, si siwa-siswa semua jalan acah model. Kepala wotak! Dahlah ramai kut student baru, 2000 lebih tak silap aku. Nak kena berkumpul semua memang ehmmmm.

Tak faham seyhhh kami yang siswi ni pakai kain baju kurung tu pun boleh jalan laju-laju. Yang siswa ni pakai seluar takkan takleh lajukan langkah tu sikit. Alasan korang bagi nak nampak cool. Meh aku hempuk sikit tengok cool ke tak grrrrrr 😑

But dalam-dalam tak puas hati, aku berterima kasih gak kat para siswa sekalian, sudi sokong kami even kami kalah. Macehhh. Meh iyum sikit. Puihhh. 😂

Masa orientasi tu overall semua okay :3

Akak-akak abang-abang senior semua tera-tera 😂

Serious best. Rindu weyh. Aku write entry ni pun dok senyum-senyum seorang diri. Warghhh rindunyaa. Tapi aku takmau dah lalui mds ni. Tak sanggup. HAHAHAHA. K bye. 😂

BTW nanti aku reply eh comments korang yang dekat entry2 sebelum ni.. yang dekat chatbox pun nanti aku reply. Sekarang mood rajin aku dah lari. LOL.

Boo biubiu 😘

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.