Perasmian skin baru ~~

By Naimi Amiesya - 04:59


Assalamualaikum u olls *gedik sat no .. hehe* 
Akhirnya skin nai telah bertukar baju dari warna kelabu *gambar atas tu skin lama Nai* kepada warna unggu + kelabu .. huhu .. yelah , manalah tahu kot-kot korang bosan pula bila buka blog nai ni asyik warna kelabu je takde warna lain ke ? so nai decide nak buat kaler unggu + kelabu pula bersempena orang yang Nai gelarkan dia sebagai 'Slim Grape' .. hehehe ~~ ^^
Lama gila owh nai dok pikiaq  nak tukar warna ape >,< pusing sana pusing sini .. sampai poning kepala eden :P huhuhu .. So harini dengan sukacitanya nai merasmikan penukaran warna skin blog nai !! *potong reben* *tepuk tangan*.. jadi dengan besar hatinya nai menjemput anda semua melawat blog ini kalau korang nak bawan kawan pon boleh .. kalau boleh bawa la kawan korang ramai-ramai  jalan-jalan sini au au sambil-sambil tu bole la follow blog nai  xD hehehe .. okey la .. tu jo yang nai nak cakap .. tengs at korang yang sudi baca entry yang sengal ni .. (^,^)v peace yaw ~~

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. lawa (y) aq punye tema pink+klabu . ko punye purple+klabu :D

    ReplyDelete
  2. I like your new skin :33

    mycoolestdisease.co.vu

    ReplyDelete

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.