Result PT3 tak memuaskan ~

By Naimi Amiesya - 06:38






Assalamualaikum kau orang ~!
Huhuhu .. result nae teruk lorh .. sedihnya .. tadi time ambil result semua muka macam mencuka je .. T^T .. boleh lepas cukup-cukup makan je .. yelah .. nae tak boleh nak salahkan siapa-siapa sebab nai pun banyak main-main masa jawab periksa tu .. huhu .. tadi lepas ambil result .. nae pergi lepak dengan kawan-kawan nae dekat bilik BOS .. ceyhh .. bilik bos tu ~ hahaha XD

Bilik bos bilik yang dipenuhi dengan buku-buku teks .. huhu .. cikgu panggil kitorang untuk bincang pasal budak-budak yang belum pulangkan buku dengan ambil buku teks .. lepas cikgu balik .. mulalah kitorang buat sesi meluahkan perasaan .. ramai yang takut nak balik T^T .. dok bincang nak bagi alasan apa untuk mengelak .. kahkah .. ><

Kononnya nak duduk lama-lama dekat bilik bos tu taknak balik awal .. nak balik lambat .. masing-masing nak elak dari bersemuka dengan ibu bapa diorang .. last-last semua , lepas sorang .. sorang lagi mak call .. tanya pasal result .. nae pun terkono .. korang nak tahu apa mak nai cakap masa call nae ?


Ibu : Macam mana result along ? /mak nae panggil nae along/
Nae : Emm .. Bolehlah~ Ada A .. ada C ..
Ibu : Ohh .. tak apalah ibu bangga dengan along .
Nae : Heheheh *lega*
Ibu : Balik nanti bincang balik ye~


Mak nae cakap BALIK NANTI BINCANG BALIK YE ~?! Ohh .. takkk ~ habislah nae ! Huhuhuhu .. Apa pun tahniah kepada pelajar-pelajar yang lulus ~! Hehehehe .. peace !

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.