Blogskin : Always Remember Me *SOTD*

By Naimi Amiesya - 08:47

Assalamualaikum yaw~~

Siap lagi satu blog skin ! Nai harap skin yang ini akan dipilih menjadi "Skin Of The Day" huhuhuh .. Entahlah kenapa ? Tapi Nai suka skin yang ini ? Sebab header dia Nai buat sendiri ≧ω≦ belum pernah lagi Nai cuba buat sendiri header .. jadi mestilah header yang Nai buat tak secantik header yang korang buat >< ape pun ni hah skin tu :



Haa .. dah ambil itu jangan pulak awak-awak semua buang credit yaw ~~ penat Nai edit tang situ .. tang sini .. hadehh (╥﹏╥) Kalau boleh dah ambil itu komen la sikit ye :P

Edit : Yey ! Thank You For The SOTD !!


Nampak tak yang dipetakkan dengan warna merah tu ? Hehhehe .. tulah skinnya !

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. lawa jugak skin ni :) ko buat header gune photoshop ke ?

    ReplyDelete
  2. @Nur Zakiah Akma : tklah aq guna yg biasa2 je .. gambar tu sebenarnya takde perkataan , aq search at google igt nk trus letak tp simple giler so aq decide nak edit tambah perkataan and then jdy la camtu XD

    ReplyDelete

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.