Liebster Award

By Naimi Amiesya - 05:21

 
 
Assalamualaikum awokk awokk sekalian~~ ᕙ(`▽´)ᕗ
Dah tiga hari Nai tak 'usya' blog sendiri >< awokk awokk tak rindu kat Nai ke ? Hehehehe.. *guraw joh* Tadi Nai godek-godek Cbox , kot-kot ade la orang tinggalkan footprint ! Tongah eden godek-godek , terserempak lah dengan seorang awek ni .. hehe .. hampa semua nak tahu ke tidok nama awek tu ? Takmo ? Nak taknak korang kena tahu juga .. Nama dia Anis .. ~~ ≧ω≦ Kenapa dengan dia ? Haa .. ni lah Nai nak cakap .. boleh pulak dia jadikan Nai mangsa tag dia (ノಠ益ಠ)ノ huhuhu ..tapi tak apa nasib baek mood tengah baik ni so kita layan~~ Jom kita jawab soalan-soalan dia ..

  1. Tbh, korang suka tak dengan blog aku ni ? bagi comment sikit.... berat ke idok.. serabut taaak... haa gitu

    ➚ Emm .. jujur Nai cakap .. blog awok comel-comel je .. takde cacat cela .. floral-floral gitu ~~ siap ade salji lagi ~~ (‐^▽^‐)heehhe

  2. Suka buat apa bila booooosan ~ ?

    ➚ Suka blogging .. melukis .. tidur .. baca novel ..

  3.  Suka lelaki jenis cane ? ewah ewah harhar soklan aku xP

    ➚ Aummm .. straight to the point .. nai  suka lelaki yang hensem *sape tak suka* , cute , ada lesung pipit , nakal , baik , beriman , mata kaler biru laut (♥♥,) .. etc.

  4. Ape ah novel baru sekarang ni ? cer share siket xD

    ➚ Novel baru ? Tak pastilah .. Nai dah lama tak lawat kedai buku ~~ ๏̯͡๏
     
  5.  Ape kebolehan engko ? cerita ah dalam 2/3 perenggan gituh xP tk ah memain ajo

    ➚ Idk .. entahlah ? Buat orang sakit hati mungkin ?

  6. Ade orang admire tak ? kihkih

    ➚ Ish .. ade ke ? Entah , Nai ni jenis gangster dekat sekolah lagi-lagi dengan jawatan pengawas .. memang gangster habis lah .. tak boleh bagi muka kat diorang nanti tumbuh tanduk atas kepala ! »,«

  7. Ade artis pujaan tk ? heee

    ➚ Shahrukhan ! Ha Dong Hoon ! Izzue Islam ! semua Nai minat ~ memang banyak lah kalau nak type ~~ ᵕ‿‿ᵕ

  8. Cer share sikit stuff yang korang rasa comel n korang sayang sangat dengan bende alah tu... n bagi sebab sekali kalau ada xD

    ➚ Achi ! *sejenis bantal peluk yang menjadi peneman tidur.. hehe* :-Þ

  9. Describe diri kau dalam 1 perenggan xP

    ➚ Seorang gadis chubby , mempunyai wajah dengan sepasang mata , hidung dan mulut . Suka minum air Chartime ~~ Seorang yang agak pendiam .. pantang dicabar .. elergik kepada minah gedik .. suka membuat muka ala-ala makcik gangster gituu . Suka membuat orang tertawa . menyakiti hati orang lain adalah hobinya . cukup tak satu perenggan ? ☜(*▽*)☞

  10. Dah habis ganti puasa ? hahahahahahahahaha lol

    ➚ Hohohoho .. hamboih kak .. cantik soalan ? Oklah ... saya sentiasa habis puasa .. jarang kena ganti puasa .. kenapa ? Anda akan tahu sendiri ~~ ▧.▨

Abes dah soalan yang diberi .. Nai takmau cari orang untuk dijadikan mangsa .. terasa malazz pulak ~~

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.