Blogskin : Dark World {SOTD}

By Naimi Amiesya - 05:24

Assalamualaikum yaw~
Skin baru lagi ! Sejak cuti sekolah ni macam-macam idea nak buat skin baru masuk dalam otak >< hehehe .. so skin ni tema dia warna kelabu + putih + hitam .. sama juga macam skin yang sebelum ni tapi yang ini lagi cantik kot ? Hehehehe .. Dah sedia nak tengok ? Ok .. kalau dah tengok tu komen-komen lah sikit yew :3





Amacam ? Cantik dak ? Hehehe .. Dah guna tu jangan pula korang pergi buang credit yer ~ Penat Nai tanya pakcik ngan makcik google itu ini .. sampai lembab diorang nak jawab .. huhuhu .. bertimbang rasa lah sikit yew~ THANKS !

YEY ! SOTD AGAIN !!


nampak tak yang  Nai dah petakkan dengan warna merah tu ? hehehe

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.