jawapan 4 soalan cepumas Ieyra

By Naimi Amiesya - 22:16

Assalamualaikum !
Sebenarnya ini dah kali kedua saya main permainan ni..tapi tidak apa..disebabkan saya telah ditag oleh Ieyra .. saya tidak akan menghampakan dia so saya tetap akan jawab soalan dari dia cuma saya mungkin tidak mengikut rules sebab tangan saya sakit hari ini .. tidak mahu panjang-panjang jadi saya akan menjawab soalan dari dia sahaja ok :)

SOALAN DARI IEYRA :-

  1. What is your hobby ?
    hobi saya ek ? berblogging , bertwittering , berfacebooking banyak lagilah .. hehe :P
  2. Siapa artis yang paliiiiiiiiing awak sayang. Why ?

    artis ? mesti awak pun sayang artis ni .. iaitu Jozan ! Why ? sbb dorang cute dan lawak .. hehe .. Mak jemah !
  3. Apa awak nak cakap kat hater kalau dia kutuk bias awak?


    dear hater , kalau nak kutuk tu berpada-pada lah .. apa yang kau orang rasa kalau ada orang kutuk bias kau orang ? mesti kau orang marah kan ?so janganlah suka-suka nak mengutuk situ .. mengutuk sini .. ok ? Good !
  4. Tempat paling romantik kat Korea awak tahu..

    entahlah .. awak rasa dekat mana ?
  5. Perasaan awak bila bias awak masuk we got married ?

    emm .. nak dikatakan tak sedih tu ~ mestilah sedih kan .. tapi takpe itu hak dia orang bukan hak saya .. suka hati dia orang lah nak masuk WGM ke tak nak ke .. bukannya saya boleh halang dia orang kan ?
  6. Kalau awak dapat jumpa dengan bias awak .. apa awak nak cakap dekat dia ?

    eden tak dapat nak kata apa-apa dah kalau dapat jumpa diorang  .. huhuhu
  7. Cerita hantu apa yang awak minat ?

    Mak Limah balik rumah .. hehe
  8. Kalau awak diberi peluang untuk jadi guest dalam running man, awak nak jadi guest untuk episod apa ? Why ?

    kalau boleh setiap episod nak masuk .. hehe
  9. Post satu gambar kenangan manis awak. (tak kisah family/kawan)

    ada kat atas tu
  10. 5 perkara yang awak nak buat kalau terjumpa hater ?

    • buat bodo
    • jeling dia
    • cakap sepatah .. jawab pun sepatah
    • layan acuh tak acuh
    • takkan bangkitkan isu KPOP depan hater
  11. Adakah awak Team Inspirit Gila ?

    T.I.G ? apa tu ? *sorilah mungkin saya ketinggalan kereta api :P
Done . dah jawab .. ni pun ambil masa berjam-jam nak jawab disebabkan tangan ni terseliuh .. haisy -_- Bye !

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.