Blogskin : //05 SILENT WRITER

By Naimi Amiesya - 08:56


Alhamdulillah .. gembiranya !! ini adalah skin yang kelima .. dah siap :) gembira sangat-sangat ! tapi yang membuat saya paling gembira sekali sebab skin saya yang kelima ini telah mendapat tempat di 'skin of the day' dan juga 'Hot Skin' ! *jakun* .. gembiranya !

klik gambar tersebut untuk tumbesaran ..

apa ? awak tak percaya ? ok bagi yang membaca hari ini anda bolehlah pergi ke www.blogskin.com untuk melihat bukti .. eceh macam penjenayah pulak .. hehe tarikh skin saya ni jadi 'skin of the day' masa ni 6/6/2013 .. ada tk ? ada kan :P hehe .. maaflah saya ni terlebih teruja pula al maklumlah .. first time lah katakan .. oklah korang pon dah menyampah baca entry ni .. kita stop kat sini .. bye awak yang tengah baca ~ Assalamualaikum

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.