Tutorial : Sign up Billy Music Player

By Naimi Amiesya - 04:47


Assalamualaikum. lol aku risau je bila aku post entry tutorial tarok billy music player ada pulak yang tanya macam mana nak sign up. So aku buat dulu cara nak sign up :D HAHA. So jom belajar. Sila click gambar-gambar tu untuk saiz yang lebih gendut dan buncit. HAHA.

  • Okay first mesti buka dulu web billy dekat SINI.
  • Lepas tu tekan register dekat bahagian atas tu. 
  • Isi tempat kosong tu semua. Username, Email, Password. Lepas tu tekan register.
  • Lepas tu akan keluar detail tu semua. 
  • Dan click SUBMIT!
  • Okay dah siap. Korang dah sign up pun untuk site billy tu.
  • Now korang boleh ke entry ini untuk Tutorial Billy Music
Okay dah siap kbye Assalamualaikum.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.