Eppy Beday Fwenz !

By Naimi Amiesya - 17:03



Assalamualaikum !
'HAPPY BIRTHDAY' ? untuk siapa ?
haa .. inilah nak habaq kat kowang ini .. 10/6 my bespreng befday lah !!
sebenarnya entry ini dah lama saya buat .. tapi saya save kat draft .. nak buat macam mana .. saya takut nanti bila saya buat lambat-lambat internet pula buat hal .. so daripada terjadi apa-apa yang tidak diingini lebih baik saya bersedia .. bak kata perpatah .. sediakan payung sebelum hujan *aik betul ka ?* haha.. jadi saya nak ucapkan Happy Befday to my Bespreng Zakiah !! dah tua dah hang .. hehe .. jangan marah just kidding .. kikiki.. moga kau panjang umur dan dimurahkan rezaki .. amin~~

nah .. ini cake untuk kau Zakiah .. hehe .. cuba rasa sedap tak ? hehehe.... krukk kruuuk krukk kruukk ~~ err itu bunyi perut aku .. hihihihi .. simpan sikit untuk aku tau hehe :P .. cake je aku bagi .. tak mahal manapun aku beli kat encik google je.. hehe .. nak bagi hadiah .. takdak pitihh *orang Terengganu paham* .. keh keh :P

oklah bye tak mau panjang-panjang .. . . . . Bye zakiah & korang yang sedang membaca ..

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Happy birthday zakiah *xkenalpun . comey kek google :D

    ReplyDelete
  2. Emm sedapnya cake tu .. hehe

    ReplyDelete
  3. thanks naimi !! sedapnye cake yg ko beli tuh :D

    ReplyDelete
  4. @Cik natasya .. He he
    @nur zakiah akma sama2 :*
    @AiSyA LiEzA OK ! :3

    ReplyDelete

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.