blog....skin !!!!

By Naimi Amiesya - 23:25

assalamualaikum ! 
korang punye blog template korang pakai apa?
washed denim? 
yg mcm simple template ker?
ataupun korang pakai................
BLOGSKIN ?!!

haha..saje je nemi cakap camtu sbb nemi punye blog pakai blogskin..dulu washed tapi lama-lama terpikat lak kat blogskin ni...hehe
kalo korang suke blog nemi jangan lupa follow!
(sempat lagi aq promote blog aq -_-)
hehe..ape pon kalo korang berminat gak ngan blogskin..korang nak guna blogskin untuk blog korang pon bole jer ! takde masalah !

ape???
tak tahu nak cari blogskin kat ane?
ok ni la nemi wat entry ni nak bgy korang link nak cari blogskin 
hehe..
ok korang dah tak sabar nak tahu kat ane bole cari blogskin ni?
korang tengok kat bawah yew..

haa! tekan perkataan 'blogskin here' tu..
korang cari la ape bentuk pun yang korang suke yew..
nemi nak choww dulu..
bye!

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Leave your comments stalkers :P
Please don't use harsh words and mind your language :)
I really appreciate it. Thank you.